Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek


Toevoegen aan favorieten
Vereniging: Olympia Gc en FC Clubhuis  
 
Telefoonnummer: 0182 - 515518
Straat: Bodegraafsestraatweg nr. 52
Postcode: 2805 GR
Plaats: Gouda
 
   
 
VerenigingsinfoGC & FC Olympia is een vereniging met een rijke historie. Al reeds 120 jaar is de club een begrip in de Goudse samenleving. Hiermee staat Olympia in de top tien van oudste voetbalclubs van Nederland.
Het eerste eltal van Olympia komt op dit moment uit in de Tweede Klasse van de KNVB. Met haar 700 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafse straatweg in Gouda.
Olympia profileert zich graag als nette, sociale club met normen en waarden hoog in het aloude clubvaandel. Olympia wil meer zijn dan een voetbalvereniging alleen. Een club dus, waar je op een goede en prettige manier je vrije tijd kan besteden.

Naast het clubblad de Olympiaan bezit Olympia ook sinds vijf jaar een drukbezochte website. Op deze site probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Als communicatiemiddel is de website inmiddels niet meer weg te denken en in de toekomst zal die rol alleen nog maar toenemen. Het streven is om de lokale media voor te zijn in berichtgeving over Olympia en de site zo 'het communicatiemiddel bij uitstek' te laten zijn voor de club en alle belangstellenden. Met het hoge interactieve karakter en toegankelijkheid worden signalen van leden opgevangen en nieuwe ideeŽn geboren. Waarbij de mening van een ieder telt.
 
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding