Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: StebelFreight Int. Forwarding Agent  
 
Telefoonnummer: 043 - 3521593
Straat: Sint Maartenslaan nr. 26
Postcode: 6221AX
Plaats: Maastricht
   Stuur  een e-mail Bezoek website van StebelFreight Int. Forwarding Agent
   
BedrijfsinfoStebelFreight positioneert zich op de markt als leverancier van maatwerk en oplossingen voor het Europese wegtransport en de luchtvracht met een veelal spoedeisend karakter.

Een bedrijf dat staat voor dynamiek vanwege de 24/24 uur en 7/7 dagen bereikbaarheid. Wij zijn constant voor u in beweging. Flexibel, omdat wij van mening zijn dat er voor elk transport een oplossing is. Maatwerk is waar wij voor staan.

Alle transporten worden uitbesteed, wij hebben geen eigen wagenpark. Dit betekent dat wij ons volledig kunnen richten op het plannen en monitoren van uw transportopdrachten. Door lage overheadkosten kunnen wij u bedienen tegen uiterst scherp concurrerende prijzen.

StebelFreight heeft een zorgvuldig en uiterst betrouwbaar netwerk opgebouwd van Europese transportondernemingen en koeriers. Waar dan ook in Europa, wij zorgen voor het juiste voertuig met de juiste uitrusting op het afgesproken tijdstip. Dit maakt StebelFreight tot een complete Europese partner. Nog maar één adres voor al uw spoedeisende opdrachten.

Van een envelop tot volledige trailervrachten, ADR- of koeltransporten; wij hebben voor u een gepaste oplossing. Uw goederen zijn bij ons in deskundige handen.

Onze hoge servicegraad is de sleutel tot het realiseren van de afspraken die wij met u maken. Dat dit gepaard gaat middels tijdige en juiste informatievoorziening spreekt uiteraard voor zich.

Als u rekent, dan rekent u op StebelFreight.
 
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding