Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: VolksRepairs  
 
Telefoonnummer: 010 - 5223577
Straat: Industrieweg nr. 36-38
Postcode: 2651 BD
Plaats: Berkel en Rodenrijs
   Stuur  een e-mail Bezoek website van VolksRepairs Bezoek het fotoalbum van VolksRepairs
   
 
 
 
 
 
 
Bedrijfsinfo



VolksRepairs is gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en restauratie van de Luchtgekoelde Volkswagen, heeft de grootste Keverwinkel van het land en is daardoor ook hét adres voor uw Volkswagen.

Op onze site hebben we geprobeerd om een groot aantal vragen, die u ons de afgelopen jaren onder meer via e-mail heeft gesteld, te beantwoorden. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld spuitwerk, kijk dan eens op DEZE pagina voor meer informatie over dit onderwerp en bekijk onze lopende restauratieprojecten op DEZE pagina.

Tevens wordt er getracht de site bijna dagelijks te updaten, dus nieuwe occasions staan vaak de dag erna al op de site. Kijk ook regelmatig onder NIEUWS voor leuke nieuwe onderdelen of wetenswaardigheden.
 
 
 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.30 - 12.30 uur en 13.00 uur tot 18.00 uur

Koopavond woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding