Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: ProMark holland  
 
Telefoonnummer: 0591 - 649246
Straat: Westerstraat nr. 250
Postcode: 7811 MZ
Plaats: Emmen
   Stuur  een e-mail Bezoek website van ProMark holland
   
BedrijfsinfoProMark Holland is een marketingorganisatie die zich richt op de actieve architecten, aannemers en de belangrijkste ondernemingen in de bouwsector.

ProMark biedt een persoonlijk driefase concept:

. Promotie . Marktonderzoek . Berichtgeving .

Na het maken van een telefonische afspraak bespreken wij in een 1-uur durend gesprek met de architect of aannemer actuele informatie van maximaal 6 verschillende bouwfabrikanten, benadrukken de productvoordelen en overhandigen de beschikbare documentatie. Dit betekent uit oog van de architect en de aannemer een enorme tijdwinst bij het verzamelen van informatie en ontwikkelingen.
Elke onderneming wordt continu via Internet geÔnformeerd over de voortgang van het lopende project. Tevens wordt de ondernemingen de mogelijkheid geboden hun commerciŽle organisatie effectief en doelgericht te sturen.

ProMark is voor zowel bouwfabrikanten als voor architecten en aannemers een interessante partner.
 
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding