Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: Van Egdom Facility B.V.  
 
Telefoonnummer: 040 - 2913265
Straat: Geelgorshof nr. 13
Postcode: 5672 ES
Plaats: nuenen
   Stuur  een e-mail Bezoek website van Van Egdom Facility B.V.
   
 
BedrijfsinfoVan Egdom Facility BV is een nieuwe en ambitieuze organisatie. Van Egdom Facility BV is ontstaan door toedracht van de klanten van "Van Egdom Security BV". Onze kracht zit in de kennis die wij gedurende meer dan 13 jaar bij diverse grote bedrijven met nog meer verscheidene klanten hebben opgedaan op facilitair gebied. De doelstelling van Van Egdom Facility BV is de opdrachtgever in staat te stellen om zijn facility en security opdrachten onder één paraplu te brengen. Onze diensten en producten zijn er op gericht om bij onze klanten een zoveel als mogelijk ongestoorde bedrijfsvoering te bewerkstelligen.

Cor van Egdom Mede om dat doel te bereiken is Van Egdom Facility BV opgericht door Cor van Egdom van Van Egdom Security BV. Op het gebied van facilitair management biedt Van Egdom Facility BV specialistische diensten aan. Denkt u hierbij aan ondersteuning bij het opzetten van de bedrijfshulpverlening, calamiteiten- en ontruimingsplan, procedure bij schade en/of ongeval, schadepreventie, huisregels, het leveren van diensten zoals schoonmaak en receptie, producten en adviesverstrekking. Tevens zijn we gespecialiseerd in afvalstromen en kunnen we goederen zoals pallets, dozen en papier tegen heel scherpe prijzen aanbieden, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Onze medewerkers ontvangen hun instructies op basis van heldere afspraken, werkprogramma´s die duidelijk zijn vastgelegd. Deze afspraken worden eerst in overleg met u opgezet en daarna binnen onze eigen organisatie verankerd. Wij leggen tot in elk detail de nadruk op duidelijkheid, kwaliteit, efficiëntie en verantwoordelijkheid. Tenslotte bent u de klant!

Van Egdom Facility BV werkt op basis van het "één loket principe". Dat wil zeggen dat u als opdrachtgever gedurende het gehele traject van onze samenwerking één aanspreekpunt heeft. Deze contactpersoon werkt voor u, maar vooral ook met u.
 
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding