Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: Positive Dogstyle hondengedragstherapie  
 
Telefoonnummer: 0592 - 248554
Straat: Beilervaart nr. 112
Postcode: 9411 VH
Plaats: Beilen
   Stuur  een e-mail Bezoek website van Positive Dogstyle hondengedragstherapie
   
 
 
 
BedrijfsinfoMijn naam is Ingrid Dekker-Belga. Ik woon samen met mijn man André in Beilen. Uiteraard hebben wij ook honden, een Rhodesian Ridgeback Inca, en een Jack Russell Terriër Spike. Daarnaast loopt er een rijpaard (KWPN-er) Luitenant en de Shetlander Romme op het erf, evenals onze je-weet-wel kater Gijs. Indien nodig assisteren zij tijdens gedragstesten.

Ingrid met Inca De opleiding tot kynologisch gedragstherapeut heb ik genoten bij het Gedragscentrum Martin Gaus te Lelystad. Daarnaast ben ik examinator bij de Martin Gaus hondenscholen. Tevens ben ik als gedragstherapeut aangesloten bij Alpha. Alpha is de Nederlandse vereniging van gedragstherapeuten voor honden.

De liefde voor de dieren zat er al vroeg in. Onze eerste eigen hond was Pluto, een kruising Collie en een Golden Retriever. Een geweldig mooie hond, met een probleem. Hij bleek af en toe wat agressief gedrag te vertonen. Uiteraard zijn wij hier mee op cursus gegaan om te kijken in hoeverre dit gedrag op te lossen zou zijn. Wij hebben zijn gedrag in redelijk goede banen kunnen leiden dankzij de hulp van de Martin Gaus hondenschool te Groningen.
 
(extra)Telefoonnummers:

 
 

Openingstijden:

Puppystyle

woensdagavond: 18.30-19.30 uur
vooraf opgeven is noodzakelijk

Puppynext

woensdagavond: 20.00-20.30 uur of
zaterdagmorgen: 9.00-9.30 uur

Cursus ´Basisbeginselen Clickertraining´

dinsdagavond: 19.00-19.45 uur of
zaterdagmorgen: 10.00-10.45 uur.

Cursus ´Vervolg Clickertraining´
zaterdagmorgen: 11.15- 12.00 uur.

Heeft u een groepje van minimaal 4 eigenaar/hond-combinaties dan is een andere dag/tijd/plaats in overleg mogelijk.

Gedragsspreekuur, Aanschafspreekuur, Preventiespreekuur, Privé-les op afspraak.

!!!ROOSTERWIJZIGINGEN!!!

Geen lessen op: 4, 16 en 18 oktober; 15 en 27 november; 5 en 13 december. Vakanties: 23 december 2006 t/m 7 januari 2007.


Vacatures:
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding