Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: Pure taste  
 
Telefoonnummer: 0575 - 511411
Straat: langehofstraat nr. 34
Postcode: 7201 HV
Plaats: Zutphen
   Stuur  een e-mail Bezoek website van Pure taste
   
BedrijfsinfoIn de winkel vindt men een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen. Interessante smaken uit Canada, ItaliŽ,AustraliŽ en Nieuw Zeeland zullen niet ontbreken. In de koelvitrine zullen de buitenlandse kazen de boventoon voeren.

Een zeer ruime sortering delicatessen maken het voor kook en eet liefhebbers mogelijk om de meest verfijnde gerechten te kunnen bereiden.Een ruime sortering wijn en kookboeken maken het geheel meer dan kompleet. De inrichting van de winkel is vernieuwend en zeker niet standaard. Het ontwerp werd gemaakt door een zeer creatieve architect uit Duitsland.

U vindt er een zeer ruim assortiment Nederlandse en buitenlandse Kazen, delicatessen, tapas, verse pasta´s, de nieuwste culinaire boeken, noten, serviesgoed en natuurlijke een zeer uitgebreid collectie kwaliteitswijnen uit alle windstreken.
 
(extra)Telefoonnummers:

 
 

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00 markt
Vrijdag 09.30 - 18.00 geen koopavond
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag geslotenVacatures:
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding