Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: René Greve Webteksten & SEO  
 
Telefoonnummer: 0570 - 658767
Straat: Carry Pothuisstraat nr. 3
Postcode: 7421 LE
Plaats: Deventer
   Stuur  een e-mail Bezoek website van René Greve Webteksten & SEO
   
 
BedrijfsinfoSchrijven voor internet is een vak. Webteksten moeten helder, leesbaar en pakkend zijn. Ik ben gespecialiseerd in deze nieuwe tak van schrijven en presenteer mijzelf als ´Tekstschrijver René Greve´.

Vaste prijs
Tekstschrijver René Greve hanteert vaste prijzen voor zijn webteksten. U komt zodoende niet voor verrassingen te staan. Voor grotere of ingewikkelde opdrachten maak ik wel een offerte, met ook daarin een vaste prijs. Kijk op mijn website (www.renegreve.nl) voor mijn tarieven.

Zoekmachine
Steeds vaker willen bedrijven hoog in zoekmachines, zoals Google, eindigen. De inhoud van de site is daarbij van essentieel belang. In de webteksten van tekstschrijver René Greve komen op een creatieve, doch effectieve manier de gewenste zoektermen terug. Na herschrijven of redigeren van de bestaande tekst komt u gegarandeerd hoger in de zoekmachines!
 
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding