Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: Nijhuis Rioolreinigng en dienstverlening  
 
Telefoonnummer: 053 - 4618861
Straat: Spoorbaanstraat nr. 23 A
Postcode: 7532 ah
Plaats: Enschede
   Stuur  een e-mail Bezoek website van Nijhuis Rioolreinigng en dienstverlening Bezoek het fotoalbum van Nijhuis Rioolreinigng en dienstverlening Extra nummers van Nijhuis Rioolreinigng en dienstverlening
   
 
 
 
 
 
 
BedrijfsinfoNijhuis Riool Reiniging is een Allround ontstoppingsbedrijf actief in de regio Twente met tevens plaatsen net over de grens zoals Gronau, Epe, Ahaus, Nordhorn enzovoort.


Wij zijn actief op het gebied van riool ontstoppen, reparaties, vervanging, dakgootreiniging en het leeg pompen van kelders, kruipruimtes en het reinigingen van drainage en pompputten.


Nijhuis Riool Reiniging is een jong dynamisch bedrijf dat zins 1 november 2005. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur en gereedschappen, kunnen wij uiterst concurrerend en efficiŽnt werken en snelle, correcte service van onze kant bieden, bieden wij U een goede oplossing voor bijna al Uw rioolproblemen.


Tevens kunt U bij Nijhuis Riool Reiniging Uw huis verzekeren tegen verstoppingen, dat noemen wij een service onderhoudscontract. Inbegrepen in een dergelijk contract is 24 * 7 service en een regelmatige controle op uw afwatering- en rioolstelsel. Daarnaast kunt U dit contract uitbreiden met onder anderen dakgootreiniging, luchtkanaalreiniging en preventieve reiniging.


Om een vrijblijvende offerte voor een onderhoudscontract aan te vragen verzoeken we U een bericht achter te laten op deze site, met Uw telefoonnummer en adres. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.


Nijhuis Riool Reiniging is voorzien van alle apparatuur noodzakelijk voor het verhelpen van verstoppingen zoals hogedrukspuiten en spiraalmachines. Ook voor onderhoud aan leidingen is al het benodigde materiaal en gereedschap aanwezig in onze service auto's. Daardoor kunnen wij bij U ook bijvoorbeeld lekkages verhelpen.


 
(extra)Telefoonnummers:

1 - Gsm : 06 - 45088030 - (Storings nummer)
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding