Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: VieCon  
 
Telefoonnummer: 0186 - 611412
Straat: Dromhille nr. 9
Postcode: 3261 TH
Plaats: Oud-Beijerland
   Stuur  een e-mail Bezoek website van VieCon Extra nummers van VieCon
   
BedrijfsinfoVieCon is een financieel advieskantoor dat in het voorjaar van 2004 is opgericht door M. van den Bogaert en I. Groenewegen.

M. van den Bogaert heeft eerder bij de ABN AMRO Bank gewerkt als adviseur voor medische en vrije beroepsbeoefenaren en I. Groenewegen is 10 jaar zelfstandig werkzaam geweest als financieel adviseur.

De laatste jaren zijn wij samen werkzaam geweest als regiomanager bij OLMA.

In die functie waren wij verantwoordelijk voor de advisering van huisartsen en medisch specialisten op allerlei gebieden.

VieCon heeft zich gespecialiseerd in financiŽle dienstverlening aan artsen.

Op onze website vindt u een schat aan informatie over de financiŽle diensten en produkten die wij bieden en de manier waarop wij over deze diensten en produkten adviseren.

Op de linker menubalk kunt u een keuze maken uit de diverse pagina's op onze website. Per pagina verschijnt bovenin steeds een submenu met de onderwerpen.

Via onze website zijn een aantal diensten en produkten direkt aan te vragen. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u over sommige zaken liever eens praat met een deskundige, bijvoorbeeld over de aankoop van een nieuwe woning. In die gevallen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u thuis of op de praktijk.
 
(extra)Telefoonnummers:

1 - VieCon financieel advieskantoor 0485 - 515749 - Oost Nederland
2 - VieCon financieel advieskantoor 0186 - 611412 - West Nederland
 
 
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding