Bedrijvengids Bedrijven
Particulierengids Particulier
Bedrijvengids Vereniging
Adressenboek Adressenboek

Toevoegen aan favorieten
Bedrijf: Schildersbedrijf P. Verberg  
 
Telefoonnummer: 0172 - 490901
Straat: Spanjesingel nr. 34
Postcode: 2408 CH
Plaats: Alphen aan den Rijn
   Stuur  een e-mail Bezoek website van Schildersbedrijf P. Verberg  Extra nummers van Schildersbedrijf P. Verberg
   
 
 
 
 
 
BedrijfsinfoTijd voor de winterschilder! Schildersbedrijf P.Verberg. is de komende periode actief als winterschilder.
Wat betekent dat voor u? U kunt ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw huis of complex. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, hal, overloop, slaapkamers, etc.
Wij adviseren u graag over kleur- en materiaalgebruik. Nieuw is dat de winterschilder ook naar buiten gaat. Schildersbedrijf P.Verberg is uitgerust om uw kozijnen, gevel en het hele exterieur in de wintermaanden onder handen te nemen.
Hoe? Met speciale voorzieningen, zoals steigers en afscherming wanneer dit nodig is. Ook werken wij met speciale winterverven die bij lagere temperaturen een schitterend en duurzaam resultaat geven. Dit alles onder deskundige begeleiding en voorzien van kwaliteitsgaranties. Daar staat de winterschilder borg voor!

En de prijs? Dit is nu extra aantrekkelijk. Nu de R in de maand zit hebben wij een speciale winteraanbieding: 10% korting op de projectprijs.
 
(extra)Telefoonnummers:

1 - P.verberg 06 - 22107084 - Advies, service en verkoop
 
 

Openingstijden:
Vacatures:
 
 
Home Mijn vermelding Mijn vermelding nieuwe_vermelding Aanmelden Inloggen mijn gegevens op halen Inloggen Zoeken naar adressen Zoek Adverteren bij zoek en bel Adverteren Persoonlijk digitale adressenboek Adressenboek Wesitepro+ Professionele website oplossingen. Algemene voorwaarden   Gratis vermelding